Tigerstaden

  • 21.04.2017 kl. 21:23

Heisann!

Hjemme igjen etter en spontan tur til Oslo. Det ble en natt i Oslo og en natt hjemme på Toten, måtte selvsagt innom å si hei til a kjære mor. Det jeg gjorde i Oslo får jeg nesten spare til neste innlegg eller til senere, poenget med Oslo turen var litt hemmelig, men likevel storkoste jeg meg. Jeg tok flyet fra Trondheim tirsdag ettermiddag og landet i Oslo i 16-tiden. Ikke så veldig spennende, men ble hentet på flyplassen og kjørt til Frogner House Apartment. Sjekket inn på hotellet, slengte fra meg bagasjen og kastet meg i senga for å slappe av. Ble veldig overrasket over hotell rommet jeg fikk, utrolig fint og bra service. Aldri ligget på Frogner House før, så det anbefales veldig hvis du vil ha en god hotell opplevelse. 
Et par bilder av rommet jeg lå på.

Hele kvelden gikk til planlegging og avslapping til det som skulle skje dagen etter, hva som skjedde? Nei, det kan jeg dessverre ikke røpe enda. Men jeg var så heldig å få kjøkken på rommet, så da var det bare å fikse seg like fancy mat som hotell rommet. Tiden gikk veldig fort og før jeg visste ordet av det var det på tide å legge seg. Selvsagt fikk jeg ikke sove da, lå bare å var spent og nervøs for neste dag.Det jeg kan si eller kan kalle det, var at jeg fikk jobb oppdrag litt på sparket. Jeg sa ja, kanskje litt fortere enn jeg rakk å tenke meg om. Likevel var det veldig moro og lærerikt. Hele arbeidet tok 8 timer, like lenge som en vanlig arbeidsdag, så hadde ganske mye å gjøre hele dagen. For å være ærlig etter lite søvn dagen før og mye jobb, så var jeg ganske så utslitt etter på. Derfor feiret jobben overstått med fortjent tur på Friday's.

Etter en veldig god spareribs og burger gikk vi tilbake til hotellrommet, snakket ut om dagen. Snakket om hva som var bra og hva som ikke var så bra. Lo veldig mye, for helt ærlig var det splitterpine crazy det jeg var med på, men angrer ikke. (vel, hvert fall ikke enda!..)

Dere får vite litt av hva jeg var med på snart, vær tålmodig!

sns

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

sigridns

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits