Rabattkode hos Sudio Sweden

  • 17.10.2017 kl. 22:22

Annonse

I dag fikk jeg en pakke i posten som jeg har ventet på i over en uke nå og endelig kom den. Sto opp tidlig for å dra på posten for å hente den og kunne nesten ikke vente med å komme hjem for å åpne den. Jeg fikk en pakke fra Sudio Sweden med to headset. Et headset som går over hodet og ørepropper som går bak nakken i en liten ledning. Begge er med bluetooth og kjempe lett å koble til telefonen. Det følger også med aux ledning sånn at man kan bruke headsettet selv om det er tomt for strøm. Hadde ikke hørt om merket før for to uker siden så var veldig spent på hvordan det ville være på lyd, men jeg ble overrasket. Lyden er utrolig bra og isolerer godt for lydene rundt meg. Akkurat som at jeg er i min egen verden når jeg hører på musikk. Kan ikke engang høre at noen snakker til meg når jeg har headsettet på og det ikke er noe musikk.

 Processed with VSCO with q4 preset

Det som er veldig stilig med dette headsettet iforhold til andre headset er at man kan designe det selv. Hvis dere ser den blanke rundingen med en gull strek over på høretelefonen? Den kan faktisk bytte ut med sitt egent design, i en annen farge for eksempel. Det er bare å trykke den inn og vri på den, så kan man ta den av. Stilig eller hva? Det skal jeg gjøre hvert fall, så kjenner jeg igjen mitt egent headset lettere.

 Processed with VSCO with q4 preset

Først tenkte jeg at dette kan jeg ikke bruke på trening for det vil nok bare falle av, det har det gjort med alle andre headset jeg har hatt. Likevel, da jeg tok det på meg kjente jeg hvor godt det faktisk satt på hodet mitt. Jeg kunne riste på hodet og løpe uten at det rørte på seg. Akkurat som det er klistret fast, så nå gleder jeg meg veldig til å teste dette på trening i morgen.

 Processed with VSCO with q4 preset

 Processed with VSCO with q4 preset

Nå har jeg alltid syntes at jeg får så stort hode av å bruke headset og at det ikke har sett bra ut. Nå synes jeg ikke det lengre, synes dette så veldig bra ut på og classy. Står liksom litt i stil med hva jeg har på meg også ser det ganske kult ut, så dette er min favoritt nå. Bye bye, iphone headset og alle andre headset. I'm in love!

Jeg tenkte at jeg skal lage en youtube video der jeg viser dere forskjellen på dette headsettet og de andre jeg har prøvd og vanligvis har brukt. Det er stor forskjell. Det som også er veldig bra med dette merket er at det er ikke så alt for dyrt heller, tenker iforhold til Beats så er dette mye billigere og liker faktisk lyden på dette bedre enn på beats. Så derfor får dere en liten overraskelse av meg, jeg gir dere en rabattkode på hele sortimentet til SudioSweden på 15%. Da bruker dere koden Sudio_Sigridns og dere får 15% avslag på alt! 

#sudio #sudiosweden #headset #rabattkode #sudio_sigridns #sudiomoments #music

2 Kommentarer

Victoria Larsen

17.10.2017 kl. 23:16
Veldig fint headset! :-)

sigridns

17.10.2017 kl. 23:29
Victoria Larsen: ikke sant :-)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits